Postoj spotrebiteľov voči elektromobilom v Slovenskej republike - Rehák, Róbert, 1984-
Súčasná problematika elektromobility so zameraním na Slovenskú republiku. Postoj potenciálnych spotrebiteľov k elektromobilom v Slovenskej republike prostredníctvom výsledkov prieskumu. Zisťovanie informácií o význame elektromobilov, dôležitosti jednotlivých faktorov pri kúpe elektromobilov, vplyve maximálneho dojazdu a ďalšie.