Koronavirová pandemie jako podnět k nové spoločenské smlouvě? - Kotíková, Jaromíra
Dôsledky súčasej koronavírusovej pandémie a zamyslenie sa nad sociálnymi a politickými vplyvmi, ako aj celou radou vecí týkajúcich sa každodenného života občanov. Rozdelenie pôsobnosti medzi štátom a samosprávou.