Postoj sociálních pracovníků pracujících s lidmi bez domova k silným stránkám jejich klientů - Punová, Monika
Výskum sociálnych pracovníkov, ktorý vychádza z premisy, že intervencia sociálnych pracovníkov s ľuďmi bez domova by mala byť postavená na talente, víziách, nádeji a možnostiach, ktoré má každý klient bez domova k dispozícii.