Podnikové vzdelávanie v období digitalizácie - Sochanič, Vladislav
Popis podnikového vzdelávania s využitím integrácie sociálnych sietí do organizovanej formy vzdelávania. Zvyšovanie počtu účastníkov odborného vzdelávania prostredníctvom digitálnych technológií.