Finančná výkonnosť rodinných podnikov na Slovensku a skúmanie vzájomných väzieb medzi finančnými ukazovateľmi - Kozáková, Mária, 1991-
Analýza finančnej výkonnosti rodinných podnikov použitím finančných ukazovateľov. Skúmaná vzorka vybraných 39 slovenských malých a stredných podnikov.