Evolution of Freight Transport in Countries of Visegrad Four and Rest of European Union - Belička, Peter
Porovnanie jednotlivých druhov nákladnej dopravy v krajinách Vyšehradskej štvorky. Vývoj vnútrozemskej dopravy v Európskej únií. Štatistické zistenia pre Európu i Vyšehradskú štvorku. Grafické a tabuľkové porovnanie výsledkov a výpočtov, o koľko sa každý druh nákladnej dopravy v pomere zvýšil alebo znížil. Hlavným zdrojom týchto údajov je štatistický úrad Európskej únie, Eurostat.