Systémy manažérstva environmentu ako významný spoločenský prínos - Hlavatý, Ivan, 1978-
Dôvody implementácie systémov manažérstva environmentu, ako významného spoločenského prínosu, ktoré sú rozhodujúcim faktorom pre organizácie. Spôsob implementácie systémov environmentálneho manažérstva. Efektívny systém environmentálneho riadenia vedúci k dlhodobej ekonomickej prosperite, zvýšenému výkonu a posilneniu postavenia podnikateľského subjektu na trhu v konkurenčnom prostredí.