Iran as an EU Trading Partner in a Period of the Current Tense Trade-Political Relations - Borovská, Zuzana
Irán ako obchodný partner EÚ v súčasných napätých obchodných a politických podmienkach a identifikácia jeho obchodného vývoja za posledné štyri roky. Hospodárske vzťahy medzi Iránom a EÚ - ekonomická analýza vzájomných vzťahov. Iránsky vývoz do Európskej únie a dovoz z Európskej únie v roku 2018. Index obchodnej komplementarity v súvislosti s iránsko-európskym partnerstvom.