Emerging Types of Business Risks in Insurance Industry - Móžiová, Darina, 1985-
Podnikové aj poisťovacie spoločnosti sú nútené reagovať na novovzikajúce riziká v dôsledku zvýšenej celkovej spotreby, digitalizácie, informačných technológií a prírodných zdrojov. Problematika vyčerpateľnosti prírodných zdrojov a finančná náročnosť obnoviteľných zdrojov energie. Požiadavka primeranej kvalitatívnej a kvantitatívnej analýzy nových typov rizík.