Soft Power 30 Index - Comparation of the Visegrad Group Countries - Goda, Natália, 1995-
Porovnanie výsledkov krajín vyšehradskej skupiny v indexe Soft Power 30. Analýza jeho silných a slabých stránok. Zhrnutie výsledkov porovnávacej analýzy. Návrhy pre zlepšenie budúceho postavenia krajín vyšehradskej skupiny v indexe Soft Power 30.