<The> Rise of Islamic Feminism in the Contemporary Milieu of International Relations - Krupová, Kristína, 1993-
Ilustrácia pojmu islamský feminizmus, ktorý získava na popularite v pozadí politického islamu, ponúka definičný rámec a opisuje hlavné rozdiely medzi islamským a sekulárnym feminizmom. Vysvetlenie aspektov, ktoré viedli k vývoju islamského feminizmu v spoločnosti.