Förderung fremdsprachiger Diskursfähigkeit mittels (ernährungsbezogener) Online-Kommunikation - Vezjak, Suzana, 1982-
Skúmanie ako možno dosiahnúť zlepšenie jazykových zručností prostredníctvom diskusie o kontroverznej téme.