Issues of International Educational Assessment Case of Slovakia - Zamborová, Katarína, 1988-
Poukázanie na nedostatočné výsledky informačnej a čitateľskej gramotnosti slovenských študentov. Hlavné medzinárodné organizácie vzdelávania PIRLS, PISA a TIMSS a ich skúmanie neúspechu tohto typu testovania u slovenských študentov. Vplývajúce faktory na vzdelávanie.