Negotiating and Redistribution in Game Theory - Figurová, Dana
Kooperatívna teória hier a otázka prevoditeľnosti výhier. Teória redistribučných systémov ako variant, aplikácia a rozšírenie teórie hier. Rôzne prístupy k redistribúcii, ktoré sú výsledkom vzájomnej spolupráce medzi členmi koalície.