Statistical Analysis of European Union Countries on the Basis of Main Economic Indicators - Krasňanská, Dominika, 1993-
Porovnanie krajín EÚ na základe hlavných ekonomických ukazovateľov (HDP na obyvateľa, nominálna jednotka ceny práce, miera zamestnanosti) za rok 2018. Následné hodnotenie na základe viacerých kritérií a vytvorenie poradia krajín od najlepšie hodnotenej po najhoršiu.