Orgány dohľadu nad finančným trhom v Rakúsku a na Slovensku (porovnanie fragmentov právnej úpravy) - Slezáková, Andrea, 1980-
Porovnanie regulácie vecnej pôsobnosti a istých procesnoprávnych aspektov činnosti orgánov dohľadu nad finančným trhom v Rakúsku a na Slovensku, s osobitným akcentom na inštitucionálny vývoj vedúci k integrácii dohľadu nad finančným trhom v oboch krajinách.