Can Supporting Workplace Insertions of Unemployed Recent Graduates Improve Their Long-Term Employability? Evidence on the Treatment Effects of the Contribution for the Graduate Practice in Slovakia - Štefánik, Miroslav
Skúmanie účinnosti konkrétneho programu aktívnej politiky trhu práce v rámci programov uľahčujúcich začlenenie nezamestnanej mládeže na pracoviská v SR. Empirická analýza.