Likvidácia obchodnej spoločnosti v podmienkach Slovenskej republiky - Veterníková, Mária, 1964-
Priblíženie platnej právnej úpravy likvidácie obchodnej spoločnosti v Slovenskej republike a schválené zmeny tejto právnej úpravy od roku 2020. Vzťah medzi likvidáciou a konkurzným konaním. Postup pri likvidácií a likvidátor spoločnosti. Dodatočná likvidácia.