Estimating the Ukrainian Companies’ Financial Potential and the Probability of Forced Liquidation - Burkova, Liudmyla
Metodika na odhadovanie možnosti likvidácie spoločnosti v dôsledku zavedenia konkurzného konania a na určenie finančného potenciálu spoločnosti založeného na ukrajinskej ekonomike. Štatistické zisťovania o činnosti ukrajinských spoločností. Štvorfaktorový model na odhadovanie možnosti likvidácie spoločností v konkurze.