Aby mala prezentácia úspech... - Olexová, Cecília, 1976-
Tipy, ktoré môžu pomôcť, aby bola prezentácia úspešná. Príprava obsahu a vizualizácie prezentácie. Osobná prezentácia. Improvizovaný prejav - tréning.