Durabilité Des Ressources Halieutiques Au Maroc: Cas De Mehdia - Motib, Ibtissam
Udržateľnosť zdrojov rybolovu ako strategická os rozvojovej politiky pre odvetvie námorného rybolovu v Maroku. Stav rybolovných zdrojov v Mehdii a úloha stratégie trvalej udržateľnosti, ktorá je koncipovaná ako participatívne a prieskumné zlepšenie kvality a množstvo rybolovných zdrojov v študijnej oblasti.