Analysis of the Market Risk Sources in the Small and Medium-Sized Enterprises of Transport - Hudáková, Mária
Definovanie zdrojov trhového rizika pre dopravné podniky. Skúmanie, ako podnikatelia hodnotia tieto riziká a ich kvantifikácia na základe veku, pohlavia, národnosti...