To Thrive Means to Entertain: The Nature of Today’s Media Industries - Radošinská, Jana
Skúmanie súčasných vedeckých názorov na mediálny priemysel a jeho sociálny, technický, ekonomický a kultúrny rámec. Prehľad a typológia mediálneho priemyslu.