<The > Robotic Reporter in The Czech News Agency: Automated Journalism and Augmentation in the Newsroom - Moravec, Václav
Prípadová štúdia aplikácie algoritmov, ktoré transformujú veľké dátové súbory na spravodajské texty v Českej spravodajskej agentúre.