Brand Marketing of Regional Products – A Potential Strategic Management Tool in Regional Development - Butoracová-Šindleryová, Ivana
Použitie nástrojov strategického riadenia pre lokálny marketing v rámci regionálneho rozvoja. Definovanie vplyvu regionálnych výrobkov na rozvoj regiónov.