Changes in the Indicators of Credit and Financial Market Assessments in Terms of Macroprudential Policy - Dvornický, Igor, 1985-
Aktuálny vývoj a riziká pre národné hospodárstvo, ktoré sú do veľkej miery závislé od vývoja svetového hospodárstva. Hľadanie konkrétnych dôvodov a prostriedkov, prečo dlhy slovenských domácností už niekoľko rokov rastú najrýchlejšie v celej Európskej únii. Skúmanie vplyvu nadmernej konkurencie v bankovom sektore a spotrebiteľského správania v prostredí mimoriadne lacných hypotekárnych sadzieb.