Methods and Means to Order the Organizations’ Workload by Prioritizing Time Management - Kharkheli, Manana
Každý človek chce mať kvalitný život a každý podnik si želá dosiahnuť svoje obchodné ciele, zároveň je tento vzťah vzájomne prepojený. Na dosiahnutie úspechov je dôležité správne rozdelenie a riadenie času. Tajomstvo riadenia času spočíva v koncentrácii a cieľavedomosti. Klasifikácia cieľov podľa metódy s názvom „Eisenhowerov matrix“ - usporiadané ciele a činnosti, podľa dôležitosti a naliehavosti. Paretov princíp pre hodnotenie efektívnosti akejkoľvek činnosti. Analýza ABC.