Pomáha meniť firmy - Suchá, Janette
Koučing ako efektívny a nenáročný nástroj na pozitívne zmeny nielen v napredovaní manažérov a firiem, ale aj v osobných vzťahoch na pracovisku. Zakladateľ koučingu. Spôsob práce kouča. Špecifiká daného nástroja a jeho výhody.