Podpora aplikovaného výskumu na Slovensku - Zvrškovec, A.F
Kritické zhodnotenie verejnej podpory aplikovaného výskumu na Slovensku. Činnosť výskumnej agentúry a jej spôsob posúdenia kvality podaných výskumných projektov. Spôsoby riešenia vzniknutých problémov. Alternatívy.