Cloud umožní firmám inovovať - Kachaňák, Dušan
Cloudy ako nová norma a základ digitálnej ekonomiky. Čo očakávať v roku 2020. Benefity natívnych cloudových aplikácií. Inteligentný podnik. Nové možnosti.