Labour Market Requirements for Foreign Language Education with a Focus on Spanish - Spišiaková, Mária, 1973-
Zameranie na vzdelávanie v oblasti cudzích jazykov, najmä španielčiny, v rámci vysokoškolského štúdia ekonomickej a manažérskej orientácie na Slovensku. Zistenie na základe dotazníka, aké požiadavky trhu práce sú kladené na absolventov v odbore jazykových znalostí.