<The> Position of the Visegrád Countries by Clustering Methods Based on Indicator Environmental Performance Index - Lukáč, Jozef, 1991-
Zameranie sa na environmentálnu ochranu prostredníctvom rôznych meraní. Použitie environmentálneho výkonnostného indexu na vytvorenie klastrovej analýzy krajín V4 za roky 2008-2018. Pozícia SR v danej analýze.