Analysis of Treasury Benchmarked Bonds in Primary Market - Rudášová, Zuzana
Analýza základných charakteristík benchmarkových dlhopisov na primárnom trhu. Zistenia, ktoré krajiny vydávajú dané dlhopisy. Obchodné kategórie dlhopisov na základe zamerania ich emisií. Rozbor dlhopisov založených na ratingoch a spreadoch.