Synchronization of Business Cycles between Selected European Countries - Šuláková, Agáta, 1995-
Analýza synchronizácie hospodárskych cyklov v Európe počas rokov 1995-2018. Prieskum, či sa hospodárske cykly v európskych ekonomikách od roku 1995 viac-menej synchronizujú. Vyhodnotenie synchronizácie prostredníctvom výpočtu fluktuácie hrubého domáceho produktu. Hodrick-Prescottov filter.