Kríza zasiahla väčšinu malých podnikateľov
Trhový prieskum mapujúci ekonomické vplyvy opatrení proti šíreniu koronavírusu - výsledky. Prerušenie činnosti u živnostníkov, problém so zákazníckym dopytom. Opatrenia na záchranu podnikania.