Vernostným kartám sme verní - Petrášová, Michaela
Obľúbenosť vernostných kariet u slovenských zákazníkov pretrváva. Dopyt spotrebiteľov smeruje k mobilným aplikáciám a elektronickej verzii. Spôsob, ako si predajcovia poradili so zavedením GDPR. Skúsenosti DM Drogerie Markt, Terna a Tesca v oblasti vernostného programu.