Entrepreneurial Orientation and Firm Innovativeness in Manufacturing Small and Medium Enterprises: the Moderating Effect of Environmental Dynamism - Mkalama, Benedict Wandera
Environmentálna dynamika a jej zmierňujúci vplyv na vzťah medzi podnikateľskou orientáciou a inovatívnosťou firmy. Budovanie inovatívnosti v malých a stredných podnikoch. Model otvorenej inovácie. Faktory ovplyvňujúce inovatívnosť v rámci výroby v malých a stredných podnikoch v Nairobi v Keni. Je dôležité, aby malé a stredné podniky hodnotili svoj vplyv na životné prostredie, pokiaľ sa jedná o inovačné stratégie.