Zamestnanci a výpočet a účtovanie ich zákonného sociálneho a zdravotného poistenia v sústave podvojného účtovníctva v roku 2020 - Pakšiová, Renáta, 1974-
Jednotlivé fondy zákonného sociálneho poistenia. Verejné zdravotné poistenie. Platenie poistného a preddavku na poistné. Účtovanie preddavkov na zdravotné poistenie do zdravotnej poisťovne, poistné na nemocenské poistenie, poistné na dôchodkové poistenie a poistné na poistenie v nezamestnanosti do Sociálnej poisťovne.