Výpočet zákonného sociálneho a zdravotného poistenia zamestnancov, ktorí sú zároveň spoločníkmi alebo členmi družstva a jeho účtovanie v sústave podvojného účtovníctva v roku 2020 - Pakšiová, Renáta, 1974-
Povinnosť zamestnávateľa platiť a odvádzať z hrubej mzdy priznanej zamestnancovi odvody na zákonné sociálne poistenie do Sociálnej poisťovne a zdravotné poistenie do príslušnej zdravotnej poisťovne. Podklady k vybraným účtovným prípadom súvisiacim s účtovaním platieb zákonného sociálneho poistenia a preddavkov na zákonné zdravotné poistenie niektorých skupín zamestnancov.