Novela zákona o obecnom zriadení v súvislosti s COVID-19 - Briestenský, Ladislav
Nepriaznivé štatistiky o šírení nákazy mobilizovali štátne orgány k mimoriadnym opatreniam, ktoré zásadne zmenili fungovanie bežného života vrátanie fungovania miestnych samospráv. Ide o novelu zákona č. 73/2020. Stručný popis novely a poznámky autora.