Dodatočné povolenie stavby / nariadenie odstránenia nepovolenej stavby - Gallová, Jana
Pokračovanie z predchádzajúceho čísla. Podrobne spracované informácie o dodatočnom povolení stavby. Nariadenie odstránenia stavby podložené aktuálnou legislatívou a praxou.