Zákon o miestnom poplatku za rozvoj s komentárom - Fudák, Lukáš
Úplné znenie zákona č. 44/2015 Z. z. o miestnom poplatku za rozvoj a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č. 375/2016 Z. z. a zákona č. 379/2019 Z. z. Komentár k jednotlivým paragrafom.