Slovakia Social Briefing: Education Challenges in the Time of Pandemic - Čiefová, Michaela, 1991-
Oblasť vzdelávania v čase pandémie čelí doposiaľ neznámej situácii - všetky typy škôl sa pozatvárali. Učitelia a lektori musia nájsť nový spôsob vyučovania; deti a žiaci sa učia z domu. Nastavajú problémy v rámci samoštúdia. Komplikovanú záležitosť predstavuje aj uľahčenie plynulého učenia sa či absencia kontaktu so spolužiakmi. To sú len niektoré problémy, ktoré školstvo musí riešiť.