Zlatý přístav se zatím nehroutí - Stroukal, Dominik
Vo februári 2020 spadla cena zlata o viac ako tri a pol percenta. Nastali pochybnosti o tom, či je zlato stále ešte bezpečným prístavom. Zásadnú rolu hrá dopyt po zlate v priemysle a centrálne nakupovanie. Historický kontext ceny zlata.