Význam POP médií roste, říká POPAI CE a Nielsen - Jesenský, Daniel
Využitie POP nástrojov v médiamixe firiem. Využitie POP médií podľa produktových kategórií - porovnanie rokov 2014 a 2019. Investície do jednotlivých komunikačných kanálov. Najväčšie uplatnenie POP médií v kategórii potravín, najmenšie v elektronike. Výhody spolupráce agentúra vs. výrobca reklamy.