Povinnosti podnikateľov po novom - Hrašková, Dagmar
Európska komisia pre opätovné stimulovanie podnikateľského ducha v Európe, s cieľom zvýšiť počet podnikateľov v záujme dosiahnutia obnovy hospodárskeho rastu a zvýšenia úrovne zamestnanosti v európskych krajinách, vypracovala akčný plán pre podnikanie 2020. Popis zmien v podnikaní v roku 2020. Tri piliere akčného plánu. Živnosť. Legislatívne zmeny v pracovnoprávnej, daňovej a obchodnoprávnej oblasti.