<The> History of the Transport System Development and Future With Sharing and Autonomous Systems - Katona, Geza
Zhrnutie zmien v oblasti histórie dopravy. Koncepcia Futurama a zmeny dopravného systému v Los Angeles. Základ pre ďalší výskum a vývoj smerovacieho algoritmu.