<The> Innovative Approach to Risk Management as a Part of Destination Competitiveness and Reputation - Mazurek, Marica
Kritická diskusia o uplatňovaní rámca pre riadenie katastrof v cestovnom ruchu a reakcii vlád a komunít na krízy a katastrofy. Vnímanie nebezpečenstva a hrozby môže byť rozhodujúcim faktorom, ktorý by mohol narušiť imidž, povesť a konkurencieschopnosť krajiny.