Odstúpenie zamestnávateľa od pracovnej zmluvy - Hrtánek, Ladislav
Odstúpenie od zmluvy je vždy jednostranným právnym úkonom právneho vzťahu, ktorý je prejavom vôle len jednej zmluvnej strany a neviaže sa na právny konsenzus. Právne predpoklady pre odstúpenie od zmluvy. Zásada dobrých mravov. Neplatnosť odstúpenia.