<The> Comparative Analysis of Social Media Platforms to Identify a Competitive Advantage of Tiktok - Stanková, Monika, 1993-
Hlavným cieľom tohto článku je identifikovať konkurenčnú výhodu TikTok ako platformy, ktorá významne priťahuje pozornosť spotrebiteľov. Ako primárna metóda výskumu bola použitá prípadová štúdia. Autor rozvinul tabuľku s objektívnymi a subjektívnymi parametrami.